7 روز تا اجرای نما بهتر

تصویر زیر یک نمونه خرابی و ریزش سنگ نما رو نشان میده. اگه سنگ بزرگ باشه باید از تعداد بیشتری شیار و سیم برای پشت اون استفاده بشه. از معایب این سنگ هم میتونیم به جذب آب بالا و چسبندگی پایین اون به سطوح اشاره کنیم. در سنگ کاری نمای ساختمان، دوغابِ مورد استفاده، حالت خمیری و غلیظ تر داره تا بتونه اتصال محکم تری با سنگ برقرار کنه. نحوه ی اتصال به این صورت هست که مشابه تصویر زیر، شیار هایی با عمق متناسب با سایز پین، روی لبه ی سنگ ها ایجاد میکنن. این سنگ برای استفاده در نمای ساختمان معایب و مزایایی داره. به دلیل مقاومت و دوام بالایی که دیوریت داره در نماکاری ساختمان کاربرد زیادی داره. با توجه به کاربرد این نوع نمای مدرن در اقلیمهای مختلف آب و هوایی، از مصالح گوناگونی در آن استفاده میشود. شما باید به طور کلی بدانید که نمای سرامیک خشک به توجه به ارزش افزوده؛ کاربرد و پیچیدگی های فناوری که دارد، دارای تقسیم بندی های متنوعی نیز می باشد. از این سنگ بیشتر برای نماکاری مکان های زیارتی مثل مساجد و حرم ها استفاده میشه. سنگ هایی که در نما کاری ساختمان استفاده میشن باید دارای دوام و ماندگاری بالایی باشن.

سرامیک پرسلانی

در نتیجه اگه دوام پایینی داشته باشن و زود خراب بشن خسارت های زیادی رو به همراه دارن. در این مرحله سنگ ها بسته به نیاز برش می خورند تا به ابعاد دلخواه تبدیل بشن. روش های دیگه ای هم وجود دارن که میتونیم سنگ نما رو به وسیله اون ها مهار کنیم مثل استفاده از چسب های مخصوص، استفاده از دوغاب مرغوب برای پشت سنگ ها به جای نخاله های ساختمانی، استفاده از رابیتس، استفاده از گیره های اسکوپ پروانه ای یا پایه دار برای پشت سنگ ها مثل تصویر زیر و سایر روش هایی که میشه از اون ها استفاده کرد. یعنی اگر المانی از پوشش نمای خشک آسیب ببیند، به راحتی میتوان قسمتهای کوچکی از پوشش را باز کرد و اگر قابل تعمیر بود به آسانی آن ناحیه را تعمیر نمود و در صورت غیر قابل تعمیر بودن قسمت یا قطعه را تعویض میکنند. به این روش ها اسکوپِ سنگ میگن. سرامیک های طرح سنگ یکی از متریال های تزئینی برای نماکاری ساختمان ها هستن. به طوری که در زمان های قدیم از اون برای تراشیدن گرانیت استفاده میشده. به عبارتی در این مرحله به وسیله دوغاب، ملاتِ سیمان و سایر مواد، روی تاسیسات و قسمت هایی که قرار هست سنگ ها در اون محل قرار بگیرن پوشونده میشه. This a᠎rticle has been gener ated wi᠎th t he help  of G​SA​ Con​tent Generator DEMO.

با توجه به میزان وزنی که اجرای نماهای سنتی برروی سازه یک ساختمان وارد می نماید و همچنین مشکلات متداولی نظیر جدا شدن سنگاز نما و یا حتی ترک برداشتن مصالح آن که پس از اجرای آنها دیده می شود، مهندسین در پی پیدا نمودن راهکارهای اجرایی برای برطرف نمودن این مشکلات، دست به ابتکاراتی زدند که در دهه هفتاد میلادی منجر به نصب سنگ بر روی نما، بدون استفاده از ملات در آمریکا و اروپا گردید. اتصالات سیستم Keil، در حقیقت اتصالات مکانیکی مخفی بدون نیاز به چسب هستند که برای پوشش دادن نما به وسیله انواع مصالح گوناگون به وجود آمده اند. وقتی صحبت از نمای آجر در مقایسه انواع نمای ساختمان میشود اغلب تصوری از آجرهای پهن و زرد رنگ در ذهن به وجود میآید در حالیکه امروزه با ورود تکنولوژیهای جدید صنعت آجر به صنعت ساختمان آجرهایی تولید میشود که از نظر کیفیت و سایز برتری قابل ملاحظهای نسبت به انواع قدیمی آن دارند. بیشتر به رنگ های خاکستری، سفید، قهوه ای و نخودی در بازار موجود هست و ظاهری زیبا داره. در این روش نیز هیچگونه اتصالاتی روی نما دیده نخواهد شد و نمایی یکپارچه و زیبا را به نمایش می گذارد. به پانج متال، نمای ورش مش یا نمای اکستنشن متال نیز گفته می شود.

از مزایا و ویژگی های این چوب می توان به مقاومت و استحکام بسیار بالا و سبکی آن، داشتن قابلیت تجدید پذیری و برش کاری اشاره نمود. در ارتباط با مزایا و معایب نمای آجر مهمترین مزیت این نوع مصالح در مقایسه انواع نمای ساختمان عبارتند از: عایق صوتی و حرارتی و به دنبال آن کاهش اتلاف انرژی، طول عمر زیاد، استحکام بالای این مصالح در شرایط اقلیمی متنوع، نصب و اجرای آسان و با سرعت زیاد، حمایت از محیط زیست با توجه به ساختار طبیعی که دارند، نداشتن ضایعات ساختمانی و سر و صدا، حفظ هویت تاریخی و امکان ترمیم و نوسازی. و هر چقدر هم که قدرت پوشش دهی پوشش های زینک ریچ بیشتر باشد بودجه ی شرکت نیز بیشتر حفظ می شود. این نوع سنگ قیمت خیلی بالایی داره و برای نما کاری ساختمان های لاکچری مناسب هست. این نوع سنگ به دلیل جذب آب پایین و سوراخ های کمی که در سطح خود داره، به راحتی از سطحی که به اون چسبیده جدا میشه و همین قضیه نوعی عیب به حساب میاد.

هزینه اجرای نمای خشک

اگر شما هر گونه سوالی در رابطه با کجا و نحوه استفاده از قیمت نمای خشک دارید، می توانید با ما در صفحه وب تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید