8 روش از طریق به نمای خشک شما

بسیاری از آدميزاد پندار میکنند کاربرد کاشی و سرامیک فقط مختص داخل ساختمان، خصوصا آشپزخانه و سرویس بهداشتی است اما امروزه تولید کاشی با آرمان كسف نما و کف ساخت همواره هم آغوش صورت میگیرد. متریال ها و مصالح زیادی با تفاوت های بسیار برای ساخت نما به روش خشک مورد استفاده قرار میگیرند، که از رایج ترین آنها عبارتند از : سرامیک پرسلانی ، کاشی و سفالینه ،کرتین وال ، صفحات آلومینیوم کامپوزیت ، فایبر سمنت برد ، ترموود و … قسمت عمده و قابل توجه تاریخ معماری با ساخت نمای با وزن زیاد و سنگین مانند نمای گلی، کاهگلی ، نمای سنگی که توسط رومیان باستان احداث می شد و یا نمای آجری که امروزه بعنوان نمای سنتی شناخته می شود همراه بوده است . قابل ذکر است که در اکثر نقاط دنیا سیستم لامل را به نام سیستم استیک (Stick) میشناسند. بتن مسلح با الیاف شیشه یا بتن الیافی (GRC/GFRC) که با نام بتن الیافی و همچنین سیمان تقویت شده با الیاف شناخته میشود. نمای کرتین وال : یکی دیگر از مصالح مورد استفاده برای نمای خشک که به دلیل زیبایی و ماهیت های منحصر به فردش مورد توجه و استفاده معماران به نام واقع شده است نمای کرتین وال نام دارد.کرتین وال یا دیوار پرده ای پوششی شفاف برای نمای ساختمان های امروزی و مدرن هستند که هیچ بار مرده از ساختمان را به دوش نمی کشند و تنها وزنی که تحمل میکنند وزن خودش و نیروی باد وارد شده بر آن است. Th is ​data w᠎as cre​ated by behsaznama C᠎on tent Generator DEMO!

سرامیک پرسلانی

توسط دستگاه شیارزن ، شیارهای ویژه ای در دو جهت معکوس ایجاد می شود و سپس کلمپ ها به وسیله برجستگی هایی که دارند توسط چسب مخصوص داخل این شیارها کاملا محکم می شوند. وضعیت نمای ساختمان و ظاهر ساختمان باتوجه به معماری اقلیمی و منطقه ای هر مکان و همچنین محدودیت های مربوط به آن و منابع موجود در همان منطقه از قبیل مصالح و متریال های موجود و شرایط فرمی و ساختاری که منطقه در اختیار معماری قرار می داد را مشخص می کرد. این نوع نما بصورت صنعتی ساخته میشود و جزئیات آن طوری طراحی شده است که استراکچر تمام آلومینیومی آن در مواجه با انواع تنشهای وارده از جابجایی سازه اصلی ساختمان در زلزله، نیروی مستقیم زلزله و باد ، نشست های احتمالی و وزن خود نما کاملا منعطف عمل کرده که بخاطر همین قابلیت به آن self-support یا خود ایستا اطلاق میگردد. از ابتدای پیدایش نماهای ساختمانی سنگین، مسائل مربوط سازه و ظاهر ( نما ) ساختمان را در کنار یکدیگر و به موازات هم حل می کردند. به دلیل وجود فواصلی بین لایههای اجرایی این نوع نما، فضای کافی برای اجرای پنهان تاسیسات و عایقکاری ساختمان پدید آمده است.

نمای خشک کار می کند فقط زیر این موقعیت ها

این نوع سرامیک خاصیت عایق بندی بهتری دارد زیرا داخل فربهي خود دارای حفره هایی است که مسبب این خاصیت می شود. نمای خشک، روشی نوین برای پوشش نمای ساختمان است که با مزیتهای فراوان توانسته توجه سازندگان و مالکان پروژهها را به سوی خود جلب نماید. از اجرای سریع و کمهزینه تا کاهش بار مردهی مصالح ساختمانی و ایمنی در برابر زلزله را میتوان در لیست مزایای این روش نوین برشمرد. در این روش ابتدا بر قسمت پشت سرامیک ها توسط دستگاه اتوماتیک شیارزن شیارهایی تعبیه می شود. برای جلوگیری از کدر شدن همیشگی سطح مرمر حداقل هر دو سال دو بار باید سطح نما را شست و شو داد.می توان برای این منظور از واتر جت یا کارواش خانگی استفاده کرد. سرامیک نامی محارم برای من وتو است که می دانیم داخل رسته ها دارای تنوع بسیار است و قسم به همین ناسزا گفتن می توان از آشوب ها دره در زمینه های مختلفی شكوفه نمود. نمای خشک را می توان در برابر تنش های ناشی از باد، طوفان و زمین لرزه و همچنین در مقابل حریق مقاوم نمود. همچنین استفاده از آلومینیوم کامپوزیت از لحاظ روان شناختی در ساختمان های تجاری و صنعتی معمول می باشد و استفاده از آن در ساختمان های مسکونی به هیچ وجه منظر خوشی نخواهد داشت.  Th is h᠎as ​be᠎en gen er ated ​by G SA C on tent  Gen er᠎ator Demov ersion᠎!

نمای سرامیک خشک پرسلانی برای کاربری های مختلف تجاری، اداری ، مسکونی و همچنین بخش های داخلی ساختمان ، پایانه ها و ایستگاه های مترو و . سرامیک خشک پرسلانی تولید شده مخصوص نما به دو شکل کلی در بازار صنعت ساختمان کشور عرضه می گردد که شامل اول: سرامیک مجوف پرسلانی(تراکوتا) و دوم: سرامیک تو پر پرسلانی که اصطلاحا سرامیک یک سانتی متری – فول بادی و یا سرامیک ۶۰×۱۲۰ نیز گفته می شود. این روش که از دهه ۷۰ میلادی در امریکا ابداع و اجرا شده در دو دهه اخیر به نمای ساختمان در کشور ما نیز افزوده شده است. از پودر سنگ آهک به میزان میلیون ها تن در سال در صنعت ساختمان سازی و جاده سازی استفاده می شود. بسته بندی،حمل و نگهداری سنگ چگونه باید باشد؟ ویژگی های سنگ های ساختمانی گرانیت،سنگ آهک و مرمریت به ترتیب در استانداردهای ۵٦۹۴،۵٦۹۵ و۵٦۹٦ آمده است.ویژگی سنگ های کوارتز و تراورتن باید مطابق استانداردهای معتبر باشد. استفاده از پودر سنگ در ترکیب بتن می تواند مزایایی نظیر ضد آب کردن بتن ، افزایش مقاومت بتن و جلوگیری از ترک خوردگی بتن پس از خشک شدن می گردد. بلوک های سنگ های طبیعی برای برش به منظور استفاده در نما،کف و تزئینات.

اگر شما این مقاله را تحسین می کنید، مایلید اطلاعات بیشتری در مورد شرکتهای نمای خشک در تهران بدست آورید به سایت ما مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید