Prime 5 کتاب درباره مصالح نمای خشک

لیکن در اجرای نماها ی خشک، با توجه به نصب به روش صنعتی ، با گذشت زمان نیازی به ترمیم و هزینه نگهداری نمی باشد و درصورت آسیب دیدگی، هر کدام از پلاک ها قابل اصلاح و تعویض می باشد و نیاز به تخریب یا اصلاح کلی نیست و حتی پس از گذشت عمر مفید آن (بالای ۵۰ سال) می توان تمامی مصالح مصرف شده را اعم از فلزات زیرسازی(آهنی یا آلومینیومی) و از همه مهمتر خود سنگ یا سرامیک مصرفی را بازیافت نموده و هر کدام از این مصالح را در مکانها و محل های دیگری بسته به نوع کاربری، استفاده نمود و این بدان معنی است که تمامی هزینه هایی که برای اجرای این نما صورت می گیرد بعد از پایان کار ساختمان، با لحاظ درصد استانداردی از استهلاک مصالح ، به کارفرما باز خواهد گشت . در طراحی نما و اجرای نمای خشک به اصطلاح دست شما در انتخاب مصالح باز می باشد و می توانید هر نوع مصالحی قابل استفاده برای طراحی نما و طراحی داخلی بنا را در هر اندازه و ابعادی از ضخامت ۵ تا ۵۰ میلیمتر استفاده نمایید از مصالح پرکاربرد و رایج در اجرای این نما می توان به ورق کامپوزیت ، سرامیک خشک پرسلانی و غیره اشاره کرد .

نمای خشک سنگ

اگر بخواهیم به برخی از رایجترین مصالح در این نما اشاره کنیم میتوان به؛ کاشی، سرامیک خشک پرسلانی، سفالینه، صفحات آلومینیوم کامپوزیت، تایل تراکوتا یا کرتین والها اشاره کرد. ما با مشاوره اولیه در مورد کسب و کار شما را بررسی می کنیم. نصب نمای خشک، این امکان را به ما می دهد که بتوانیم شکستگی ها و تورفتگی و بیرون آمدگی هایی در نما ایجاد کنیم که این کار در نمای ملاتی به راحتی امکان پذیر نیست. اما با سیستم معاملاتی در انتخاب مصالح محدودیت هایی پیش می آمد به عنوان مثال سرامیکهای پرسلانی که جذب آب بسیار پایینی دارند که به همین خاطر هم چسبندگی ملات ماسه سیمان به این نوع مصالح را تقریبا می توان گفت که صفر است بنابراین امکان استفاده از این نوع سرامیک در نما در روش ملاتی وجود نداشت . به عنوان مثال نوع زیرسازی نماهای چوبی، نمای کامپوزیت و نماهای سنگی و سیمانی با هم تفاوت دارند. همان طور که از عنوان نمای خشک مشخص است ، تفاوت اصلی نمای خشک با نمای سنتی یا نمای ملاتی در نوع نصب مصالح نما به سازه ساختمان است. برخلاف نمای ملاتی در نمای خشک از ملات استفاده نمیشود و سطح روی نما را با استفاده از اتصالات مکانیکی و عمدتا فلزی به سازه بنا وصل می کند . C​on tent was g enerated with the help ᠎of behsaznama C᠎on​tent G enerat​or DEMO!

در سیستم نمای خشک مصالح مورد استفاده برای نما با زیر سازی های آلومینیومی و بدون استفاده از نیروی چسبندگی روی سازه اصلی ساختمان کار می شود و در نهایت عمر نما افزایش پیدا می کند حتی در صورتی که نصب آن صحیح و مهندسی باشد می توانید مطمئن باشید که در شرایط سخت جوی هم به هیچ وجه سقوط نخواهد کرد و آسیبی نخواهد دید. روش نصب این نما به صورتی است که درآن به هیچ عنوان از ملات سیمانی استفاده نمی شود و به طور معمول از روش های نصب غیر نمایان، نصب نمایان و نصب کلیپس پنهان شیاری استفاده می شود. در صورتی که از این پانل ها در نمای خارجی ساختمان استفاه شود جای هیچ نگرانی نیست و کاملا در برابر شرایط جوی و آب و هوایی مقاوم هستند. فواصل و اندازه ها باید به گونه ای طراحی شوند که در برابر عوامل مخرب مانند باد و روش اجرای نمای خشک رطوبت مقاوم باشد. این امر میتواند تأثیر به سزایی در مصرف انرژی ساختمان و همچنین آسایش حرارتی و بصری ساکنین داشته باشد و افراد را در برابر گرما و نور مستقیم خورشید در روزهای گرم و آفتابی محافظت کند.

آنچه می توانید از تایگر وودز در مورد نمای خشک بیاموزید

در تابستان، با اجازه تهویه و جلوگیری از هدایت گرمایی، از دیوار پشتیبان محافظت می کند. در حالی که در زمستان، محفظه از انتقال رطوبت به دیوار پشتیبان جلوگیری می کند. این ماده ای است که عایق بندی حرارتی و صوتی را فراهم می کند. در این مجموعه ابتدا به معرفی کامل از نماهای خشک می پردازیم سپس مطالب کاملی از اجرای نمای خشک ساختمان به روش صنعتی ، انواع روش های نصب شامل : اتصال به سازه نگهدارنده ، اتصال به سازه کاست ، نصب پنل های ستونی با گیره های داخلی ، نصب مستقیم با استفاده از گیره های چاقویی و دو شاخ تکنولوژی نصب با مجموعه ای کامل و معرفی سیستم K e i l ، سیستم نصب نامشهود به روش شرکت k e i l ، مزایای سیستم K e i l ، سیستم نصب انواع سفال ، سیستم نصب کلمپ مشهود ، سیستم نصب با چسب صنعتی ، سیستم نصب نامشهود شیاری ، سیستم نصب با پرچ مشهود ، سیستم نصب سفال c r e a t o n ، سیستم نصب ورق های فلزی ، ابزارهای مورد نیاز ، منطبق بودن با آخرین استادنداردهای ملی و جهانی ، امکان اجرای عایق حرارتی و صوتی ، عایق در سیستم نصب خشک ، اتصالات پنهان ، زیبایی نماهای خشک ، حفظ انرژی ، سرعت اجرا ، مزایا و ویژگی های روش نمای خشک ، هماهنگی رفتار مصالح در مقابل تغییرات دمایی ، طراحی مهندسی و کاهش پرت مصالح ، تولید صنعتی مصالح مصرفی ، قابلیت تنظیم و رگلاژ ، اقتصادی بودن این متریال ، مصالح نمای خشک ، مزایا نسبت به طرح های مشابه خارجی ، مزایا نسبت به طرح های سنتی متداول ، طراحی و ظرافت در کار وجود دارد که برای استفاده ی شما عزیزان جمع آوری شده است.

دیدگاهتان را بنویسید